GYIK

Hogyan lehet csatlakozni a szervezethez?

A szervezethez való csatlakozás nyitott, 45 év alatti fiatalok részére. Szükséges elfogadni,és azonosulni a szervezt alapelveivel és céljaival. Érdeklődés esetén az egyes asztalok képviselői, kontakszemélyei felvilágosítást adnak a csatlakozás lehetőségeiről!

 

Ha csatlakozom a szervezethez, milyen kötelezettségekkel jár majd?

Nem nehéz vagy költséges csatlakozni, az az elvárt hogy, akik csatlakoznak, avagy csatlakozni akarnak, aktívan vegyenek részt az asztal és a szervezet életében. A legtöbb asztal ülései havonta kétszer vannak, egy étkezés vagy egy ital mellet. A legfontosabb szabály az üléseken: a jókedv!

 

Miért éri meg még csatlakozni?

Az egyesülethez való csatlakozás során az embernek lehetősége nyílik hasonló gondolkodású emberekkel megismerkednie nem csak a saját országában, hanem országhatáron tú is. Nem beszélve a különböző közösen végrehajtott szociális projektekről, melyek elősegítik, hogy a közösen eltöltött idő egy jó baráti társasággá csiszolja közösséget.

 

De akkor ez csak egy jótékonyságot segítő csapat?

Nem! Ez a fő cél, fő ok amiért együtt van a társaság. de ugyanakkor új barátokat és jó szórakozást biztosítanak az asztalok.

 

Mit profitálhatok a dologból?

Elsősorban jól érezzük magunkat egymás társaságában, jól szórakozunk, kiváló kikapcsolódási lehetőség a szürke hétköznapokban. Personálisan pedig a privát és üzleti készségek, kapcsolatok fejlesztésében manifesztálódik, nem beszélve a nyelvi készségek fejlesztéséről, szinten tartásáról! Ugyanaokkor sokszor rendezvényt biztosít az egész családnak is.

 

De akkor mi is ez az egész?

Próbálja a hasonló gondolkodású, közösségi dolgokért tevő emebereket összehozni, hogy szórakozva, segítsen a rászorulókon, közösségeken, miközben lehetősége van az egyénnek kapcsolatot építeni más emberekkel, szervezetekkel, új, változatos élményeken osztozva. Legfőbb szabályunk pedig: “a jókedv mindenek felett”!